Menu

Política de privacitat

Política de privacitat

En compliment de la llei LSSI, l’informem que aquest espai web està gestionat per:
Marc Castelló
Direcció
NIF:

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES
marccastello.com compleix amb la legislació vigent, recollida a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Decembre sobre Protecció de Dades de caràcter Personal (LOPD), l’objectiu és garantir i protegir, amb el que fa el tractament de dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal.
Les dades de caràcter personal que es recullen a través dels formularis de la web marccastello.com se inclouen en un fitxer automatitzat personalitzat. La recollida i el tractament de les dades de caràcter personal tenen com a finalitat el manteniment de la relació contractual que en el seu cas s’estableixi amb marccastello.com així com la gestió, administració, informació, presentació i millora dels serveis que de ella es deriven.
Per garantir la seguretat de les dades mencionades, marccastello.com adopta les mesures d’índole tècnica i organitzativa exigides en la LOPD, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament i accés no autoritzat.
L’usuari podrà exercir els drets reconeguts en la LOPD, de accés, rectificació, cancel·lació i  oposició. L’exercici d’aquests drets poden realitzar-lo el propi usuari dirigint-se a marccastello.com per qualsevol mitja de contacte establert.

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!